Vistas gaļas plovs

2005. gada 28. aprīlis
Foto: Depositphotos.com
Ēdiens manuprāt nav kalorijām bagāts. Vistas vietā var izmantot arī cūkgaļu.
Pagatavošana
40 min
1. Sagriež vistas fileju gabaliņos un liek uz pannas cepties, pievieno sāli, piparus, kariju.
2. Pa to laiku sarīvē burkānu, nelielos gabaliņos sagriež sīpolu un papriku.
3. Kad vista apcepusies, liek klāt sagrieztos dārzeņus.Tos nedaudz apcep, tad pārlej visu ar ūdeni.
4. Uzliek pannai vāku un ļauj visam pasutināties (pavārīties) kamēr burkāni paliek mīksti.
5. Tad ieber pannā rīsus, pielej vēl ūdeni.
6. Uzliek vāku un ļauj gatavoties, kamēr rīsi paliek mīksti. Procesa gaitā, ja nepieciešams, pielej vēl ūdeni.
Kad viss gatavs, iemaisa sasmalcinātus zaļumus pēc izvēles.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu