Cēzara mērce

5 1
Cēzara mērce
Foto: Depositphotos.com
Ļoti labi garšo kā mērce Cēzara salātiem vai pie makaroniem. Labu apetīti!

Sastāvdaļas

  • 1 tējk. sinepju (labāk bez piedevām, graudiņiem)
  • 1 tējk. medus
  • 3-6 ēd. k. krējuma vai majonēzes, atkarīgs no vēlamā asuma

Pagatavošana

5 min.
  1. Nelielā traukā vienu lielu tējkaroti ar sinepēm samaisa ar vienu ( ja medus ir ciets, tas izkusīs iedarbojoties ar sinepēm) un kārtīgi samaisa.
  2. Tad pievieno krējumu vai majonēzi, var arī abus sajaukt, kopā. Jo vairāk krējuma/majonēzes, jo maigāka garša, jo mazāk - jo asāka būs mērce.

    Lai labi garšo!
    Tad pievieno krējumu vai majonēzi, var arī abus sajaukt, kop...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas