Cēzara mērce

4 1

Sastāvdaļas

  • 1 tējkarote sinepju (labāk bez piedevām, graudiņiem)
  • 1 tējk. medus
  • 3 -6 ēd. kar. krējuma vai majonēzes, atkarīgs no vēlamā asuma

Pagatavošana

5 min.
  1. Vienu lielu tejkar ar sinepeem samaisa ar vienu teejk ar medu, nelielaa trauka( ja medus ir ciets vinjsh izkusiis iedarbojoties ar medu) un kaartiigi samaisa. tad pievieno kreejumu vai majoneezi, vai abus divus, peec garshas, jo vairaak kreejuma/majoneezes jo maigaaka garsa jo mazaak jo asaaka buus meerce!
  2. Ljooti labi garso, kaa Cezeru salatu mērce vai pie makaroniem! Labu apetiiti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji. Spied šeit, lai autorizētos.

Uzkodas

Jaunākās receptes