Sākums > Receptes > Salāti

Korejiešu burkāni

2009. gada 6. jūlijs
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
150 min
1. Burkānus sagriež gareniski 1-1,5 mm platās šķēlēs. Tās tālāk sagriež 1 mm platos salmiņos. Var izmantot speciālo rīvi, ja tāda ir, ja nē, rīvēt uz parastās rīves rupjākās vietas.
2. Gatavo marinādi - etiķi sajauc ar cukuru, sāli, pielej eļļu, pievieno izspiestu ķiploku. Tad pieber maltu koriandru un maltu papriku.
3. Marinādi kārtīgi sajauc un uzlej uz burkāniem, atkal sajauc, nedaudz noblīvē un ļauj vismaz 2-3 stundas ievilkties.

Lai labi garšo!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu