Korejiešu burkāni

4 1
Korejiešu burkāni
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 2-3 burkāni
  • Marinādei:
  • 1 ēd. k. etiķa
  • 2 tējk. cukura
  • 1 tējk. sāls (nepilna)
  • 3-4 ēd. k. eļļas (labāk kukurūzas vai olīvu)
  • 4-5 daiviņa/s ķiploka
  • 1 tējk. malta koriandra
  • 1 tējk. maltas paprikas (nepilna)

Pagatavošana

150 min.
  1. Burkānus sagriež gareniski 1-1,5 mm platās šķēlēs. Tās tālāk sagriež 1 mm platos salmiņos. Var izmantot speciālo rīvi, ja tāda ir, ja nē, rīvēt uz parastās rīves rupjākās vietas.
  2. Gatavo marinādi - etiķi sajauc ar cukuru, sāli, pielej eļļu, pievieno izspiestu ķiploku. Tad pieber maltu koriandru un maltu papriku.
  3. Marinādi kārtīgi sajauc un uzlej uz burkāniem, atkal sajauc, nedaudz noblīvē un ļauj vismaz 2-3 stundas ievilkties.

    Lai labi garšo!
    Marinādi kārtīgi sajauc un uzlej uz burkāniem, atkal sajauc,...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Salāti