Vistas gaļas pirkstiņi

5 1

Sastāvdaļas

  • Vistas fileja
  • Rīvmaize
  • Milti
  • Olla
  • Eļļa cepšanai
  • Garšvielas - sāls, pipari, malta paprika via kāda cita pēc izvēles

Pagatavošana

20 min.
  1. Vistas fileju sagriež gareniski strēmelēs. Apkaisa ar garšvielā, ietin folijā un liek ledusskapī apmēram 3 stundas.
  2. Pēc tam katru gabaliņu apviļā miltos, sakultā olā ar rīvmaizi. Liek vārošā eļļā un cep kamēr gabaliņi kļūst zeltaini brūni.
  3. Var ēst karstus vai aukstus, klāt kādu mērcīti.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas