Biskvīta - zemeņu kūka

2009. gada 3. jūlijs
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
50 min
1. Biskvīta sastāvdaļas sajauc līdz izveidojas viendabīga masa. Ielej ietaukotā biskvīta veidnē.
2. Cep 180 grādos 20-30 minūtes. Kad biskvīts atdzisis, to pārgriežuz pusēm
3. Pildījumam: Skābo krējumu sajauc ar vanelīnu un pūdercukuru. Zemenes sagriež gabaliņos. Sadala uz pusēm gan zemenes, gan sajaukto krējuma masu.
4. Vienai buskvīta daļai pa virsu lej vienu pusi krējuma masas un izkārto zemeņu daļu. Liek otru biskvīta kārtu un atkal lej atlikušo krēmuma masu un izkārto zemenes.

Lai labi garšo!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu