Biskvīta - zemeņu kūka

5 1
Biskvīta - zemeņu kūka
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • Biskvītam:
  • 200 g miltu
  • 1 paciņa cepampulvera
  • 1 bundžiņa iebiezinātā piena ar cukuru
  • 2 olas
  • Pildījumam:
  • 0.5 kg zemeņu
  • 0.5 kg skābā krējuma
  • 150 g pūdercukura
  • 1 paciņa vanilīna cukura

Pagatavošana

50 min.
  1. Biskvīta sastāvdaļas sajauc līdz izveidojas viendabīga masa. Ielej ietaukotā biskvīta veidnē.
  2. Cep 180 grādos 20-30 minūtes. Kad biskvīts atdzisis, to pārgriežuz pusēm
  3. Pildījumam: Skābo krējumu sajauc ar vanelīnu un pūdercukuru. Zemenes sagriež gabaliņos. Sadala uz pusēm gan zemenes, gan sajaukto krējuma masu.
  4. Vienai buskvīta daļai pa virsu lej vienu pusi krējuma masas un izkārto zemeņu daļu. Liek otru biskvīta kārtu un atkal lej atlikušo krēmuma masu un izkārto zemenes.

    Lai labi garšo!
    Vienai buskvīta daļai pa virsu lej vienu pusi krējuma masas...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Ilze 2011. gada 9. jūlijs 10:23
Ļoti laba recepte! ļoti viegli pagatavot, turklāt iznāk ļoooti garšīgi! Kad zemeņu laiks beidzies, domāju, ka var izmantot arī citus augļus. šodien mēģināšu ar nektarīniem.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize