Melleņu sorbets

5 1
Melleņu sorbets
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 250 g svaigu vai saldētu melleņu
  • 50 g kefīra
  • 150 g pūdercukura
  • 1 olas baltums

Pagatavošana

200 min.
  1. Ogas pārlasa (ja saldētas - atkausē), pārlej ar kefīru un saspaida.
  2. Pievieno pūdercukuru un sakuļ ar mikseri.
  3. Saputo olas baltumu, pievieno ogu masai.
  4. Liek saldētavā uz 3-5 stundām. Katru stundu ar dakšiņu sajauc.
    Gatavu liek deserta trauciņā.

    Lai labi garšo!
    Liek saldētavā uz 3-5 stundām. Katru stundu ar dakšiņu sajau...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti