Laša fileja zaļumu kažociņā ar folijā ceptiem kartupelīšiem

5 1

Sastāvdaļas

  • Svaiga laša fileja (daudzums atkarīgs no porciju skaita)
  • Dilles
  • Spināti
  • Ķiploki
  • Sāls
  • Piedevai
  • Kartupeļi
  • Sviests
  • Universālā garšviela

Pagatavošana

60 min.
  1. Laša fileju noskalo un sagriež garenos gabaliņos; gabaliņus kārto uz folijā vienu otram blakus.
  2. Sīki sasmalcina spinātus, tiem pievieno rupjāk sagrieztas dilles.
  3. Ķiploku spiedē sasmalcinātus ķiplokus pievieno zaļumu maisījumam, visu kārtīgi sajauc kopā.
  4. Zaļumu un ķiploku maisījumu bagātīgi pārkaisa lasim, pievieno sāli. Foliju rūpīgi saloka, gatavo sainīti liek cepeškrāsnī, cep aptuveni 45 - 50 minūtes 180 grādu temperatūrā.
  5. Pie laša lieliski garšo folijā cepti jaunie kartupelīši. To pagatavošana ir pavisam vienkārša - nomizotus, sagrieztus kartupeļus liek traukā, pārlej ar aptuveni 25 gramiem gausēta sviesta, pievieno sāli, universālo garšvielu un atstāj uz 10 minūtēm ievilkties. Saiņo folijā pa 3 un cep kopā ar lasi.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni