Marinētas olīvas

4 1

Sastāvdaļas

  • 1 maza burciņa olīvu (melnās vai zaļās)
  • 2 daiviņas ķiploka
  • 1 /2 ēd.k. svaiga rozmarīna
  • 1 /2 ēd.k. svaiga timiāna
  • 1 ēd.k. vīna ētiķa
  • 2 ēd.k. olīveļļas

Pagatavošana

1 min.
  1. Eļļu sajaucam ar etiķi, garšaugiem (var lietot arī kaltētu rozmarīnu un timiānu, tikai tad to vajadzēs mazāk). Ķiploku daiviņas var atstāt veselas vai arī sagriezt uz pusēm, tās iejauc starp olīvām, kurām noliets šķidrums. Sāli nevajag, jo olīvas jau ir sālītas. Ja ir vēlēšanās, tad pie olīvām var pievienot fetas siera kubiciņus. Pārlejam marinādi, uzliekam vāciņu un uz pāris dienām ledusskapī iekšā. Un garšīga uzkoda gatava.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas