Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Lazanja ar dārzeņiem

2005. gada 22. aprīlis
Foto: Baiba Orbidāne
Pagatavošana
60 min
1. Mērce: sviestā apbrūnina miltus, pielej pienu, uzvāra, pieber sāli un piparus, turpina 5 minūtes karsēt uz mazas uguns. Puravus un ķiplokus sasmalcina, apcep eļļā. Papriku sagriež gabaliņos, pievieno puraviem, sautē 5 minūtes. Tomātiem noņem mizu, sagriež gabalos, sajauc ar puraviem, ķiplokiem, papriku. Ziedkāpostu sadala rozetītēs, vāra 5 minūtes sālsūdenī, nolej, sajauc ar sautētajiem dārzeņiem. Cepamajā formā pamīšus kārto lazanjas plāksnes un dārzeņu sautējuma masu. Pārlej ar mērci, pārkaisa sieru. Cep 200 grādos 30 minūtes.
Uz augšu