Borščs burciņā

3 1

Sastāvdaļas

  • Kāposti - 3 kg
  • Bietes - 1 kg
  • Burkāni - 1 kg
  • 0.5 sīpoli - 0,5 kg
  • 0.5 saldie pipari - 0,5 kg
  • Tomāti - 3 kg
  • Vārītas pupiņas - 1 kg
  • Sāls
  • Cukurs - 3-4 ēd.k
  • Etiķa esence - 2 ēd.k
  • Eļļa

Pagatavošana

100 min.
  1. Sīpolus sasmalcina, bietes un burkānus sarīvē, tomātus sablenderē, kāpostus, saldos piparus sagriež.
  2. Katlā uzkarsē eļļu un apcep sīpolus.
  3. Pievieno bietes un burkānus, viegli apcep.
  4. Piejauc toātus un visu sautē 10 min.
  5. Pievieno kāpostus, saldos piparus, pupiņas. Pārlej ar nedaudz karsta ūdens, pieber sāli, cukuru un vāra 40 min.
  6. Pielej etiķa esenci un vāra vēl 10 min.
  7. Lej burkās un stingri aizvāko.
  8. Izmanto zupas pagatavošanai.

Komentāri

Ingrīda 2011. gada 19. oktobris 13:51
Šodien pagatavoju, bet esmu vīlusies, nav manā gaumē, man pat tās pupiņas traucē, kaut gan vispār pupiņas man garšo. Varbūt ziemā zupai būs labi, tad jau manīs.
guna Vītiņa 2010. gada 25. augusts 20:42
ļoti labs. Bērni labprāt vēlējās vairāk pupiņas. Garšīgi arī kā salāti.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konservējumi