Sākums > Receptes > Salāti

Vasaras salāti ar āboliem un zemenēm

2009. gada 20. jūnijs
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
20 min
1. Eļļu, lokus, sāli un piparus sakuļ un ļauj 20 minūtes ievilkties. Zaļos salātus nomazgā un nosusina. Kārto lielā, seklā salātu traukā. Nomazgā ābolus pārgriež uz pusēm,izņem serdes un sagriež plānās šķēlēs. Ābolus izkārto aplī pāri salātiem. Virsū uzkaisa redīsu šķēlītes Zemenes pārgriež uz pusēm. Salātus izrotā ar siera šķēlēm un zemenēm (ja siers ir pa mīkstu, to liek ar karoti). Pārlej mērci. Pasniedz ar svaigi ceptu maizi vai kviešu tostermaizēm.
Uz augšu