Vasaras salāti ar āboliem un zemenēm

5 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • ēd. k. olīveļļas
  • ēd. k. sakapātu loku
  • Sāls un svaigi malti melnie pipari
  • 350 g. kukurūzas salātu un zaļo salātu
  • 180 g. cigoriņu
  • 2 sarkanie saldie āboli
  • 10 šķēlēs sagriezti sarkanie redīsi
  • 450 g. gatavu, stingru zemeņu
  • 350 g. Ricotta siera

Pagatavošana

20 min.
  1. Eļļu, lokus, sāli un piparus sakuļ un ļauj 20 minūtes ievilkties. Zaļos salātus nomazgā un nosusina. Kārto lielā, seklā salātu traukā. Nomazgā ābolus pārgriež uz pusēm,izņem serdes un sagriež plānās šķēlēs. Ābolus izkārto aplī pāri salātiem. Virsū uzkaisa redīsu šķēlītes Zemenes pārgriež uz pusēm. Salātus izrotā ar siera šķēlēm un zemenēm (ja siers ir pa mīkstu, to liek ar karoti). Pārlej mērci. Pasniedz ar svaigi ceptu maizi vai kviešu tostermaizēm.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Salāti