Sviesta biskvīts

3 1
Sviesta biskvīts
Foto: Depositphotos.com
Pie receptes tiku interesantā veidā - mamma, kas vāciski nekad nav mācījusies, iztulkoja no cepamā pulvera paciņas anotācijas. Gardākais biskvīts, kas ir ēsts un visi draugi slavē. Ļoti labi iet kopā ar āboliem un krējuma krēmu vai kā pamatne zemeņu tortei ar biezpienu.

Sastāvdaļas

8 porcijas
  • 250 g sviesta
  • 500 g miltu
  • 200 g cukura
  • 1 ola
  • 1 paciņa cepamā pulvera
  • Vaniļas cukurs/citronu cukurs

Pagatavošana

20 min.
  1. Sviestu katliņā izkausē, piemaisa klāt miltus un cukuru, vaniļas cukuru un cepamo pulveri. Visu kopā izmīca ar roku, kamēr sanāk bieza masa. Kad mīkla padzisusi, piemīca klāt vienu olu.
  2. Cep 250 grādu temperatūrā apmēram 20 minūtes- kamēr zeltaini brūns. Var izmantot kā biskvītu dažādām tortēm, kā pamatu ābolu vai rabarberu plātsmaizei, ja uzkaisa cukuru pirms cepšanas virsū sanāk vienkārša garda kūciņa.

    Lai labi garšo!
    Cep 250 grādu temperatūrā apmēram 20 minūtes- kamēr zeltaini...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Arvis 2012. gada 3. novembris 01:55
Hmm.
Mazliet par lielu temperatūra.
Iesaku pamazināt līdz 180 grādiem. 20 min.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize