Rabarberu mafini

2009. gada 13. jūnijs
Foto: Solveiga
Recepti atradu kādā igauņu kulinārijas blogā. Kādreiz līdzīgus kēksiņus cepa mana mamma. Jaukā brīvdienu rītā pie tases kafijas... Kā teiktu Mārtiņš Rītiņš, kas var būt labāks par to!
Pagatavošana
30 min
1. Rabarberus nomizo un sagriež ripiņās.
Foto: Solveiga
2. Olas sakuļ ar cukuru. Pievieno pārējās sastāvdaļas, izņemot rabarberus, un sakuļ viendabīgu mīklu.
3. Pievieno rabarberus un vēlreiz visu kārtīgi samaisa.
4. Ar eļļu iesmērē mafinu formītes un līdz pat augšējai malai piepilda ar sagatavoto mīklu.
5. Cep iepriekš sakarsētā (220 C) cepeškrāsnī 15 minūtes.

Lai labi garšo!
Foto: Solveiga
Uz augšu