Rabarberu mafini

3 1
Recepti atradu kādā igauņu kulinārijas blogā. Kādreiz līdzīgus kēksiņus cepa mana mamma. Jaukā brīvdienu rītā pie tases kafijas... Kā teiktu Mārtiņš Rītiņš, kas var būt labāks par to!

Sastāvdaļas

  • 2 olas
  • 150 g cukura
  • 250 g miltu
  • 1 tējk. cepamā pulvera
  • 2 tējk. vaniļas cukura
  • 1 tējk. malta kanēļa
  • 150 g skābā krējuma
  • 50 g kausēta sviesta
  • 400 g rabarberu

Pagatavošana

30 min.
  1. Rabarberus nomizo un sagriež ripiņās.
    Rabarberus nomizo un sagriež ripiņās.
  2. Olas sakuļ ar cukuru. Pievieno pārējās sastāvdaļas, izņemot rabarberus, un sakuļ viendabīgu mīklu.
  3. Pievieno rabarberus un vēlreiz visu kārtīgi samaisa.
  4. Ar eļļu iesmērē mafinu formītes un līdz pat augšējai malai piepilda ar sagatavoto mīklu.
  5. Cep iepriekš sakarsētā (220 C) cepeškrāsnī 15 minūtes.

    Lai labi garšo!
    Cep iepriekš sakarsētā (220 C) cepeškrāsnī 15 minūtes.

La...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Ilze 2012. gada 19. marts 20:25
Cepu kā kūku vienkārši uz pannas.. izdevās lieliski.
Ilze 2011. gada 18. maijs 22:21
1. Rabarberus vajag uz pusi mazāk nekā receptē minēts.
2. Pēc 15 min nekas vēl nebija gatavs, vajadzēja vismaz 30 min.
3. Garšas ziņā nekas īpašs.
Evija 2011. gada 7. maijs 23:36
Gatavoju pēc šīs receptes, tikai ar banāniem - sanāca perfekti, liels paldies :)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize