Debešķīgā burkānkūka

4 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

8 porcijas
  • 3 olas
  • 250 ml eļļas
  • 230 grami brūnā cukura
  • 190 gramu miltu
  • 1 tējkarote cepamās sodas
  • 1.5 tējkarote cepamā pulvera
  • Šķipsna sāls
  • 2 tējkarotes kanēļa
  • 2 (225g) vidēja lieluma sarīvēti burkāni
  • Glazūrai
  • 30 g sviesta
  • 125 g maskarpones siera
  • 125 g pūdercukura
  • 3 tējkarotes apelsīnu sulas
  • Mazdrusciņ sarīvētas apelsīnu miziņas
  • Sadrupināti valrieksti

Pagatavošana

60 min.
  1. Pēc sastāvdaļu daudzuma varbūt izskatās, ka šī burkānkūka prasīs milzu piepūli,kas ir pilnīgas muļķības.
  2. uzkarsē krāsni uz 180 grādiem
  3. Bļodā sajauc olas, ēļļu un brūno cukuru
  4. Pievieno izsijātus miltus, cepamo sodu, cepamo pulveri, sāli un kanēli.
  5. Ar mikseri visu sajauc viendabīgā māsā.
  6. Pievieno sarīvētos burkānus un liek krāsnī uz 50 minūtēm. Kad kūka gatava kādas 10 minūtes pagaidi, lai atdziest, pirms klāt virsū glazūru.
  7. GLAZŪRA:
  8. bļodā saujauc maskarpones sieru, sviestu (vieglāk būs sajaukt, ja sviests būs pakusisi), pūdercukuru, apelsīnu sulu un apelsīnu miziņu. maisa kamēr viendabīga masa.
  9. uzklāj uz kūkas un pārkaisa ar riekstiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti