Sākums > Receptes > Deserti

Debešķīgā burkānkūka

2009. gada 13. jūnijs
Foto: Elza
Pagatavošana
60 min
1. Pēc sastāvdaļu daudzuma varbūt izskatās, ka šī burkānkūka prasīs milzu piepūli,kas ir pilnīgas muļķības.
2. uzkarsē krāsni uz 180 grādiem
3. Bļodā sajauc olas, ēļļu un brūno cukuru
4. Pievieno izsijātus miltus, cepamo sodu, cepamo pulveri, sāli un kanēli.
5. Ar mikseri visu sajauc viendabīgā māsā.
6. Pievieno sarīvētos burkānus un liek krāsnī uz 50 minūtēm. Kad kūka gatava kādas 10 minūtes pagaidi, lai atdziest, pirms klāt virsū glazūru.
7. GLAZŪRA:
8. bļodā saujauc maskarpones sieru, sviestu (vieglāk būs sajaukt, ja sviests būs pakusisi), pūdercukuru, apelsīnu sulu un apelsīnu miziņu. maisa kamēr viendabīga masa.
9. uzklāj uz kūkas un pārkaisa ar riekstiem.
Uz augšu