Vegānu bez tauku ābol.bannān keksiņi

3 1
Kolekcijas: Vegānu

Sastāvdaļas

12 porcijas
  • 500 gramu miltu
  • 4 tējkarotes cepamā pulvera
  • 1 /2 tējkarotes kanēļa
  • 100 gramu cukura
  • 350 ml ābolu sulas
  • 1 šķēlītēs sagriezts ābols
  • 2 samīcīti bannāni
  • (te ja ir vēlēšanās var pievienot arī grauzdētus indijas riekstus)

Pagatavošana

40 min.
  1. Uzkarsē krāsni uz 180 grādiem.
  2. Bļodā savieno miltus, cepamo pulveri, kanēli, un cukuru. samaisi.
  3. Pievieno ābolu sulu, ābolus un bannānus.
  4. (ja pie rokas atrodas tie grauzdētie indijas rieksti, tad šajā brīdī tie ir jāsasmalcina un jāpievieno mīkllai.)
  5. Ietauko keksiņu panniņu un piepildi aptuveni 2/3 no katras keksiņu formas. (atstājot vietu, kur keksiņam mazdrusciņ izplesties)
  6. Cep 180 - 190 grādos kādas 35 minūtes - līdz keksņi ir zeltaini brūni

Komentāri

Eden 2011. gada 28. decembris 23:27
Man ir jautajums, ar ko ietaukot keksa pannu?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti