Kijevas kotlete

4 1

Sastāvdaļas

  • 4 vistas krūtiņas,100g sviesta,2 cieti vārītas olas,1 jēla ola, eļļa-cepšanai,zaļumi,malti melnie pipari,sāls

Pagatavošana

60 min.
  1. Sakultu sviestu sajauc ar rīvētu olu un zaļumiem,sāli un pipariem.Vistas krūtiņas sagriež porciju gabalos un ar gaļas āmurīti izklapē.Katru gabaliņu pilda ar pagatavoto sviesta maisījumu un sarullē.kotletes apviļā miltos,sakultā olā un rīvmaizē.liek ietaukotā pannā un cepj 8-10 minūtes 180 grādu temperatūrā.

Komentāri

VK 2014. gada 23. septembris 17:36
Šī ne tuvu nav Kijevas kotlete! Tur pašam jāatdala fileja no cāļa vai vistas! Kur palika kauliņš? Nav pateikts KĀ PAREIZI satīt šo kotleti. Kā arī nav pateikts kā viņu pareizi cept. Uz pannas viņu necepj. Gribētos ielikt nulli vai pat mīnus viens. 1
Sintija 2013. gada 7. oktobris 17:05
Bet varbūt var pildīt ar sarīvētu sieru un zaļumiem?
Juhū 2013. gada 2. septembris 14:38
Kas jums nepielec? Vārītās olas sarīvē un sajauc kopā ar sviestu. To visu ierullē vistas filejā. Tālāk nāk panēšana.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni