Tomātu zupa 3

3 1

Sastāvdaļas

  • 1 lielā bundža mizoti tomāti savā sulā
  • 2 mazās bundžas baltās pupiņas tomātos
  • 1 /2 bundžas saldā kukurūza, 2 buljona kubiņi, 1 liels sīpols, 2 daiviņas ķiploks, 3 šķēles žāvētas gaļas ( var iztikt bez), 1 glāze karsts ūdens, sāls, pipari, zaļumi, krējums

Pagatavošana

20 min.
  1. Sagriež sīpolu un ķiploku, žāvētās gaļas šķēles kubiņos un katlā apcep. Tomātus sasmalcina blenderī un lej katlā. Kad uzkarsis, pielej pupiņas ar visu sulu, ieber kukurūzas graudus un glāzi karsta ūdens, kurā izkausēti buljona kubiņi. Vēlreiz uzkarsē un ļauj brīdi atpūsties. Ieber svaigus zaļumus, pieliec krējumu un var ēst.
  2. Ja nav slinkums, sataisi baltmaizes grauzdiņus un ieber zupā pirms ēšanas. Mmmmm

Komentāri

irina 2010. gada 9. marts 20:08
Kukuruzu izlaidu, toties pievienoju apceptu papriku. Sals, pipari pat nenodeja, jo garsa jau tapat bija fantastiska. Acimredzot konservetie tomati un pupinas jau bija gana saliti.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Brokastis