Jaunā gaumē vārītas olas

3 1

Sastāvdaļas

  • Olas - cik nu kurš grib
  • Sāls, garšvielas

Pagatavošana

10 min.
  1. Ņemam nelielu bļodiņu, šim mērķim ļoti labi noder porciju salātu trauks. Izklājam to ar pārtikas plēvi. Iekaisam šķipsniņu sāls un garšvielas pēc izvēles. Uzmanīgi iesitam olu, lai nesaplēstu dzeltenumu. Un izveidojam maisiņu (ar uzmanīgu roku kustībām), to saņemam ciet un nofiksējam ar diegu vai kādu šņorīti (vieglāk uzdevumu paveikt divatā, taču var arī viens indivīds, piešaujot roku).
  2. Liekam maisiņu vārošā ūdenī un vāram kādas 4 minūtes, izņemam un tūlīt ieliekam aukstā ūdenī. Pārgriežam maisiņu zem diega un prātīgi izņemam olu no plēves uz servējamā šķīvja.
  3. Piedevas pēc katra vēlmēm.
  4. Labu ēstgribu un virtuves triku apguvi!

Komentāri

ina fominova 2009. gada 9. jūnijs 16:47
vispaar jau vieglaak ir uzmaniigi iesist olu bljodinjaa, tad uzmaniigi ielaist viegli saaliitaa uudenii, peec tam ar shuumkaroti iznjemt. Olas bez chaumalaam vaara anglji.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Brokastis