Cūkgaļa piparmētras marinādē ar jaunajiem kartupeļiem

4 1

Sastāvdaļas

5 porcijas
  • 1 kg cūkgaļas
  • 1 kg jauno kartupeļu
  • Marinādei:
  • 1 paciņas majonēzes
  • 4 daiviņas ķiploka
  • 4 kātiņi piparmētras
  • Ķimenes
  • Sīpols
  • Timiāns
  • Malti pipari

Pagatavošana

180 min.
  1. Sagriež cūkgaļu škēlītēs.
  2. Sāk gatavot marinādi - sarīvē smalki ķiplokus, sasmalcina piparmētru (tikai lapiņas), sagriež sīpolu. Saliek to visu bļodiņā samaisa ar majonēzi.
  3. Samaisa masu kopā ar gaļu. Pārklāj ar plēvi un liek ledusskapī uz 3 stundām.
  4. Pa to laiku nomazgā kartupeļus un liek vārīt.
  5. Kad pagājušas 3 h, ņem gaļu ārā un liek uz uz paplātes un cepeškrāsnī iekšā uz apmēram uz 1 stundu, 190 grādos.
  6. Apmēram pēc 45 min. pieliek klāt jau izvārītos kartupeļus un liek tālāk cepeneškrāsnī, cep līdz gatavs.
    Apmēram pēc 45 min. pieliek klāt jau izvārītos kartupeļus un...
  7. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni