Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Cūkgaļa piparmētras marinādē ar jaunajiem kartupeļiem

2009. gada 7. jūnijs
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
180 min
1. Sagriež cūkgaļu škēlītēs.
2. Sāk gatavot marinādi - sarīvē smalki ķiplokus, sasmalcina piparmētru (tikai lapiņas), sagriež sīpolu. Saliek to visu bļodiņā samaisa ar majonēzi.
3. Samaisa masu kopā ar gaļu. Pārklāj ar plēvi un liek ledusskapī uz 3 stundām.
4. Pa to laiku nomazgā kartupeļus un liek vārīt.
5. Kad pagājušas 3 h, ņem gaļu ārā un liek uz uz paplātes un cepeškrāsnī iekšā uz apmēram uz 1 stundu, 190 grādos.
6. Apmēram pēc 45 min. pieliek klāt jau izvārītos kartupeļus un liek tālāk cepeneškrāsnī, cep līdz gatavs.
Foto: Receptes.lv
7. Labu apetīti!
Foto: Receptes.lv
Uz augšu