Mani čebureki

4 1

Sastāvdaļas

  • Mīklai
  • 1 /2 gl. Alus, 1 ola, 1/2 tēj.k. sāls, 1/2 eļļas. Miltus pēc vajadzības
  • Pildījumam
  • 250 gr. cūgaļas, 250 gr. lielopu gaļas, sāls,sīpoli, garšvielas, piens dažas ēdam karotes
  • 200 gr. eļļas cepšanai

Pagatavošana

60 min.
  1. Visas sastāvdaļas mīklai sajaukt. Mīklu mīca tikmēr mīkla nelīp pie rokām. Izrullē 1mm biezumā un izgriež neliela šķīvja lielumā apli.
  2. Gaļu samaļ, ja ir samalta tad visu kopā samaisa.
  3. Vienā malā pa vidu liek gaļas pildījumu, sasmērē ar olu vienu manu, otru malu pārloka pāri un malas saspiež. Un cep sakarsētā eļļā.

Komentāri

Kaspars 2012. gada 27. februāris 18:28
Cik tas ir porcijām?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize