Unikāla recepte kā pagatavot veselu vistu, bez liekām taukvielām

5 1

Sastāvdaļas

  • Vesela vista (protams jau iztīrīta, un bez spalvām:D) 1
  • Sīpoli 1-2
  • Ķiploks 1
  • Sarkanie pipari 5-6
  • vārāmā Sāls 3-4 ēdamk
  • Tomātu mērce 300-400 gr
  • Universālās garšvielas 3-4 ēdamk
  • Vīriešu zapte 1-2 tējkarotes
  • Rupjais sāls 300 g

Pagatavošana

100 min.
  1. Sīpolus nomizu un ļoti sīki sagriež.
  2. Ķiploku - tāpat.
  3. Sarkanos piparus samaļ.
  4. Paņem bļodiņu un tur ieliek tomātu mērci, univ. garšv., sarkanos pip., sāli kā arī vīriešu zapti.
  5. Visu kārtīgi sajauc.
  6. Paņem vistu.
  7. paņem masu kas ir bļodiņā un ar to kārtīgi iesmērē vistu, no visām pusēm.
  8. Paņem sīpolus un ķiplokus un izdara tā pat.
  9. Ieliek vistu lielākā bļodā ( vai katlā) un uzliek vāku virsū.
  10. Atstāj uz apmēram 12h ievilkties.
  11. Ik pa laikam apsmērē atkal ar to pašu masu
  12. Kad 12h pagājušas paņem tuķš 0,5 lielu alus pudeli, notīra etiķeti, ielej ūdeni un uzsēdina viršu vistu.
  13. Paņem pannu uz pannas uzber rupjo sāli.
  14. Sālī izveido iedobi un tur ieliek pudeli.
  15. Cep apmēram 50min 200 grādu temperatūrā.
  16. Kad izcepusies tad noņem no pudeles.
  17. Tiešam nav tik grūti kā izklausās
  18. Labu apetīti!!!

Komentāri

Daniela Trifānova 2014. gada 27. decembris 12:59
Man šī recepte patīk.Šī recepte ir ļoti laba un garšīga.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni