Makaronu sacepums ar vistas gaļu

3 1

Sastāvdaļas

  • 0.5 kg makaronu (gliemežvāki vai spirāles)
  • 400 g vistas filejas
  • 2 ēdamkarotes kečupa
  • 2 -3 ēdamkarotes kartupeļu cietes
  • Sarkanā paprika sīpols
  • 50 g diļļu
  • 0.5 l saldais krējums
  • 150 g krabju nūjiņas
  • 150 g garneļu
  • 300 g siera
  • Ķirštomāti

Pagatavošana

120 min.
  1. Vistas fileju sagriež gabaliņos, sajauc ar kečupu un kartupeļu cieti un uz 1-2 stundām atstāj vēsā vietā. Tad apcep uz sakarsētas pannas. Sīpolu un papriku sagriež kubiņos, pievieno sakapātas dilles un visu apcep. Pievieno saldo krējumu un apcepto vistas fileju, gabaliņos sagrieztas krabju nūjiņas un garneles. Uzkarsē. Makaronus novāra, nokāš un liek dziļā cepamā traukā. Pārlej ar gaļas un dārzeņu mērci. Pārkaisa ar sarīvētu sieru. Virsmu rotā ar tomātiņiem, kas pārgriezti uz pusēm. Cep cepeškrāsnī 180 g temperatūrā 25 minūtes.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni