Sākums > Receptes > Uzkodas

Vistas žuljēns 2pers.(4 žuljēnam paredzētie trauciņi)

2009. gada 22. maijs
Foto: Daiga Bērziņa
Pagatavošana
40 min
1. Vistas fileju sagriež mazos gabaliņos, apcep sviestā vai margarīnā, noņem no pannas. Sīpolu sgriež smalkos pusgredzenos, liek uz tās pašas pannas un apcep sviestā vai margarīnā, kad sīpoli ir mīksti, bet ne brūni, uz lēnas uguns, pievieno, iepriekš apcepto vstas fileju un Dzintarsieru(var ņemt arī Light, tad nav tik trekns), apmaisa, pielej saldo krējumu un, to visu maisot, uzsilda, līdz sāk burbuļot, tad noņem no uguns un pilda žuljēna trauciņos, pa virsu uzliek pa šķēlītei siera un liek cepeškrāsnī uz apm. 15min.(195 grādos), līdz siers ir izskusis un nedaudz brūns, ņem ārā no cepeškrāsns, no trauciņiem ārā neņem, bet pasniedz tieši tajos, klāt var piekost grauzdētu tostermaizi, LABU APETĪTI!
Uz augšu