Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Teļa gaļas kārums

2009. gada 20. maijs
Foto: Sarmīte Tutāne
Pagatavošana
45 min
1. Teļa gaļas mīkstumu sagriež apmēram 2 cm biezos kubikos. Liek uz sakarsētas pannas apcept, lai iegūtu patīkamo brūngano nokrāsu pievieno 1 ēd. k. cukura. Kad gaļa ir apcepta to ievieto katliņā un liek uz lēnas uguns vārīties apmēram uz 10 min. Sāli un piparus pievieno pēc garšas.
2. Pa to laiku liek cepties sīpolus ar burkāniem, pievienojot 100 ml vīna (man garšo ar saldajiem baltajiem vīniem). cep tik ilgi kamēr izgaro vīns un sīpoli paliek caurspīdīgi. Šo maisījumu pievieno gaļai un turpina sautēt. Pievieno brokoļus un zirnīšus turpina sautēt apmēram 30 min.
3. Atsevišķā traukā iemaisa sviestu ar miltiem, pievieno gaļai un sagaida kamēr sāk vārīties.
4. Var pasniegt ar makaroniem, rīsiem vai vārītiem dārzeņiem.
5. Labu apetīti!!!
Uz augšu