Teļa gaļas kārums

5 1

Sastāvdaļas

8 porcijas
  • 0.5 kg teļa gaļas mīkstuma
  • 100 ml galda vīns
  • 4 vidēji lieli sīpoli
  • 4 burkāni
  • 0.3 kg saldētu zirnīšu
  • 0.3 kg brokoļu
  • Sāls, pipari, gaļas piedevas pēc izvēles
  • 75 g sviesta
  • 2 ēd.k miltu

Pagatavošana

45 min.
  1. Teļa gaļas mīkstumu sagriež apmēram 2 cm biezos kubikos. Liek uz sakarsētas pannas apcept, lai iegūtu patīkamo brūngano nokrāsu pievieno 1 ēd. k. cukura. Kad gaļa ir apcepta to ievieto katliņā un liek uz lēnas uguns vārīties apmēram uz 10 min. Sāli un piparus pievieno pēc garšas.
  2. Pa to laiku liek cepties sīpolus ar burkāniem, pievienojot 100 ml vīna (man garšo ar saldajiem baltajiem vīniem). cep tik ilgi kamēr izgaro vīns un sīpoli paliek caurspīdīgi. Šo maisījumu pievieno gaļai un turpina sautēt. Pievieno brokoļus un zirnīšus turpina sautēt apmēram 30 min.
  3. Atsevišķā traukā iemaisa sviestu ar miltiem, pievieno gaļai un sagaida kamēr sāk vārīties.
  4. Var pasniegt ar makaroniem, rīsiem vai vārītiem dārzeņiem.
  5. Labu apetīti!!!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni