Garneļu siera biezeņzupa

5 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

12 porcijas
  • Dārzeņu maisījums (vēlams lai sastāvā būtu brokoļi vai puķkāposti)
  • 0.5 kg attīrītas garneles
  • 2 paciņas kausēta siera (klasiskā)
  • 100 ml saldā krējuma
  • Vidēji liels sīpols
  • Sāls pipari pēc garšas
  • Zaļumi

Pagatavošana

25 min.
  1. Katliņā liek vārīties dārzeņu maisījumu, jo vairāk dārzeņu, jo biezāka būs zupa. Garneles apcep kopā ar sīki sagrieztiem sīpoliem, pievieno dārzaņiem neilgi pirms dārzaņu pilnīgai gatavībai. Pēc tam pievieno abas paciņas kausēto sieru, labi samaisa, lai siers nepiedegtu. Pievieno saldo krējumu un vāra uz lēnas uguns apmēram piecas minūtes.
  2. Masu sasmalcina ar blenderi, var arī sastampāt ar kartupeļu stampiņu.
  3. Pasniedz karstu pārberot ar sasmalcinātiem zaļumiem.
  4. Labu apetīti!!!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas