Slinkie pončiki

5 1

Sastāvdaļas

  • 5 gl. milti
  • 2 ēd.k. cukurs
  • 1 ēd.k. sviests
  • 1 ola
  • 5 gl. piens
  • 5 tējk. sodas (dzēstas) vai cep.pulveris
  • Augu eļļa cepšanai

Pagatavošana

1 min.
  1. No visām sastāvdaļām (izņemot eļļu) iejaucam mīklu, veidojam pončikus un cepam lielā eļļas daudzumā zeltainus. Izliekam uz salvetes, lai notek liekā eļļa un pārkaisam ar pūdercukuru.

Komentāri

Kristīne 2015. gada 18. aprīlis 21:41
p.s. un 2 gab olas. Bez olām nekādi :P
Kristīne 2015. gada 18. aprīlis 21:39
Tikko uzcepu mazliet modificējot recepti, jo nebija piena: 1,5 glāzes miltu, 3 ēdamkarotes cukura, 0.5 glāzes krējuma, 4 ēdamkarotes ūdens, 1 t.k. soda, 1 t.k. ābolu etiķis, šķipsna sāls. Mīkla bieza krējuma konsistencē. 15 minūtes un virtuve dūmos :D pārcentos ar eļļas karsēšanu, sadega pirmie no āras, kamēr iekšā vēl jēli. Nākamos cepu uzmanīgāk. Garšīgi, laigan jāsaka, ka trekni un galīgi nav piemēroti kā ikdienas našķis šī iemesla dēļ. Bet lēti gan, kā reiz gadījumiem, ja nekā mājās nav, bet kaut ko gribas.
Samanta 2012. gada 26. maijs 11:27
Cik porcijas sanāk ?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti