Mājas čipši

2009. gada 19. maijs
Foto: viktorija jekabsone
Pagatavošana
15 min
1. nomizotu kartupeli ņem un sagriež plānās šķēlītēs kā čipsus.
2. uz gāzes plīti sakarsē pannu ar eļļu.
3. pēc tam sagriestās šķēlītes dažas liek uz pannas ,bet tā lai kartupeļu plāksnītes nebūtu viena uz otras.
4. kad cepjas ta puse uzberiet mazliet vegetas un vēl sāli tiko kā tas ir izdarīts katru šķēliti atsevišķi apgrieziet otrādi un uzberiet atkal vegetu un tad sāli.
5. Pēc tam turpiniet viņus katru pa vienam apgriest bet vairak neberiet sāli un vegetu.cepiet un grieziet tik ilgi kamēr jūs redzet kad ir tadi garšigi un brūnīgi varat ari uzlikt salāt lapiņu kamērcepjas vai kādu zaļumu lokus,salat lapu,petersiļus utt.
6. kad sacepies liekat bļodiņā vai šķīvī un pec tam to pašu darat ar otro trešo porciju vārdu sakot visiem kartupeļu šķēlitēm un darāt to pašu sākot no 3-6 punktam.
7. LABU APETĪTI!!!!
8. UZMANĪBU!
9. Kad cepjat uzmanieties no eļļas spašķējumiem.
Uz augšu