Diētiskie auzu pārslu cepumi

5 1

Sastāvdaļas

  • Glāze auzu pārslu
  • Glāze miltu
  • Glāze rozīņu
  • Glāze ievārījuma vai biezeņa
  • 1 tējk. kanēļa
  • 1 /2 glāze saulespuķu sēklu
  • Šķipsna sāls
  • 1 tējk. cepamā pulvera

Pagatavošana

30 min.
  1. Traukā ieliek ievārījumu vai kādu biezeni - no tā salduma būs atkarīgs cepumu saldums. Labāk, ka ievārījums ir pašķidrāks.
  2. Droši pievieno visas pārējās sastāvdaļas.
  3. Mīklas piciņas liek uz pannas, kas izklāta ar cepampapīru un liek cepties sakarsētā krāsnī aptuveni 15 min. Atdzesē tur pat uz pannas.
  4. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Anna 2014. gada 28. marts 15:01
Es pieliku klāt vēl grauzdētus zemesriekstus. Bet tā recepte man ļoti patīk un arī ļoti garšīgi sanāca. Paldies :)
Baiba 2013. gada 24. aprīlis 20:24
izmantoju janogu zeleju, pieliku olas, grauzdeju parslas un saulesp. seklas, neliku rozines, un sanaca loti labi! sis receptes labums- bez sviesta, ar kaneli. man tiesam loti garso!
Lauma 2011. gada 31. jūlijs 19:52
Es izmantoju ābolu biezeni ievarijuma vieta un Ļoti garšīgi cepumiņi sanāca!!!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti