Tītara astīšu sautējums ar rīsiem

3 1

Sastāvdaļas

  • 1 kg svaigas tītaru astes
  • 500 g rīsi
  • 250 g burciņa marinētu šampinjonu
  • 200 g konservētas kukurūzas (mazā bundžiņa)
  • 1 sīpols
  • 1.5 ēd.k. sojas mērce
  • Sāls,pipari pēc garšas

Pagatavošana

50 min.
  1. Svaigas tītaru astes apcep un pasautē uz pannas,kamēr gatavas, liek atdzist.
  2. Novāra rīsus.
  3. atdzesētas tītaru astes sagriež nelielos gabaliņos, aptuveni 1x2 cm.
  4. tītara gabaliņus liek uz pannas, pievieno smalki sagrieztu sīpolu, 4 daļās sagrieztus marinētus šampinjonus un konservētu kukurūzu bez šķidruma. pievieno sojas mērci (var gan vairāk,gan mazāk,nekā norādīts - kā kuram garšo), sāli,piparus, citas garšvielas pēc izvēles,ja ir vēlēšanās. pasautē mazliet,lai visas sastāvdaļas savā starpā "iepazīstas'', un jauc kopā ar novārītiem,karstiem rīsiem. labi izmaisa un pasniedz. man garšo ar tomātu mērci! :)

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni