Gardā siera kūka

5 1

Sastāvdaļas

  • 1 paciņa Filadelfijas siera
  • 400 g tējas biskvīta cepumu
  • 500 ml saldā krējuma
  • Apmēram 6 ēd. k. cukura
  • Vaniļas cukurs
  • Konservēti augļi (persiki vai aprikozes) garnējumam
  • Želatīns
  • 200 g sviesta

Pagatavošana

40 min.
  1. Sadrupina cepumus un piejauc izkausētu sviestu. Liek formā.
  2. Saputo saldo krējumu, pievieno cukuru un vaniļas cukuru. Pierīvē citrona miziņu. Iecilā Filadelfijas sieru. Liek formā virsū cepumiem.
  3. Cep cepeškrāsnī 200 grādos apmēram 20 minūtes, lai virsa mazliet brūna.
  4. Atdzesē kārtīgi.
  5. Tikmēr var sagriezt šķēlītēs konservētos augļus un izkausēt želantīnu siltā ūdenī. Pielej klāt arī konservēto augļu sīrupu.
  6. Liek kūkai augļus un pārlej ar želantīnu un liek ledusskapī.
  7. Pa virsu var uzspiest putukrējumu.
  8. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Kūciņa 2016. gada 30. janvāris 20:54
Nezinu, nezinu, kas tur iznāk, ja cep putukrējumu un filadelfijas sieru
Sviests 2016. gada 30. janvāris 20:19
Ar saldo krējumu jau nu gan necep!
Laura 2013. gada 21. septembris 13:19
Es gan teiktu neparociga recepte ,jo iesacejam kas nemak cept kukas vina pilniba nederf , jo zelantinu cik vajag nau minets ka pareizi sataisit ari nav .Citas receptes vienmer minets ka rikoties ar zelantinu un protams cik daudz vajag , 700 g zelantina pietiks ? :d eSI PRECIZAKA ))

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize