Gardā siera kūka

2009. gada 15. maijs
Foto: ANITA UMBRAŠKO
Pagatavošana
40 min
1. Sadrupina cepumus un piejauc izkausētu sviestu. Liek formā.
2. Saputo saldo krējumu, pievieno cukuru un vaniļas cukuru. Pierīvē citrona miziņu. Iecilā Filadelfijas sieru. Liek formā virsū cepumiem.
3. Cep cepeškrāsnī 200 grādos apmēram 20 minūtes, lai virsa mazliet brūna.
4. Atdzesē kārtīgi.
5. Tikmēr var sagriezt šķēlītēs konservētos augļus un izkausēt želantīnu siltā ūdenī. Pielej klāt arī konservēto augļu sīrupu.
6. Liek kūkai augļus un pārlej ar želantīnu un liek ledusskapī.
7. Pa virsu var uzspiest putukrējumu.
8. Lai labi garšo!
Uz augšu