1. Liek varīties rīsus.Atsevišķā katliņā liek vārīties ½ litru ūdens.Tad liek cepties vistu spārniņus.Kamēr vis tur gatavojas tikmēr sagriežam sīpolu vai sīpolus un sarīvējam burkānus.Kad katliņā ir uzvārijies ūdens tad ieliekam tos 2 buljona gabaliņus.Pēc tam pieberam sāli pēc garšas un 2-3 ēdam karotēm eļļas.Tad ieliekam sacepto vistu un sutinam.Tad cepjam sipolus pieberam klāt vistai.Apcepam burkānus un arī peberam tai vistai.Sutinam 15-20 min. tā lai vista neišķīst.Tad liekam klāt 250g krējumu samaisam tad liekam kāt 150g majunēzi samaisam.Ielejam krūzītē ūdeni tik daudz lai varētu išķīdināt to 1 ēdam karoti miltu.Kad ir išķīdināta tad maisot mērci lejam klāt miltus.Visu samaisam.Pagaidam kamēr sāk vārīties tad ņemam nost.
2. Labu apetīti neteikšu jo kāda daļa man gar jūsu apetīti.