Cepumi

2009. gada 26. aprīlis
Foto: Kirky
Pagatavošana
1 min
1. Cukuru atšķaida olu dzeltenumos.
2. Pievieno 2 veselas olas.
3. Nedaudz vanilīna.
4. Nepilnu ēdamkaroti sodas dzesē ar atšķaidītu etiķi un pievieno masai.
5. Pievieno sāls pēc garšas.
6. Iejauc miltus tā, lai masa nav nedz ciena, nedz arī pārāk mīksta. Tai jābūt elastīgai.
7. Masu ļoti tievi izklāj uz pamatnes.
8. Izgriež rombveidīgas figūriņas, iekšā nedaudz iegriežot. Vienu no malān izvelk cauri iegrieztajam caurumam, tā, lai sanāk bizītei līdzīgs cepums.
9. Cep augu vai saulespuķu eļļā līdz kļūst zeltaini brūns. Izņemot, pabērt ar pūdercukuru.
Uz augšu