Sākums > Receptes > Deserti

Kokospārslu cepumiņi

2009. gada 18. aprīlis
Foto: Ilga Pazāne
Pagatavošana
40 min
1. Mīkstu, bet NE izkausētu sviestu samaisa ar cukuru un vaniļas cukuru.
2. Uz 5min. atļauj pakust cukuram, tad pieliek olas un kārtīgi samaisa ar putojamo slotiņu.
3. Pa drusciņai liek klāt kokosriekstu skaidiņas, jo masai jāsanāk stingrai un tā lai skaidiņas visas turas kopā.
4. Nelielas piciņas ar tējkaroti liek uz pannas, kurā ieklāts cepampapīrs. Var arī izmantot minī keksa formiņas (papīra).
5. Cepumiņus liek +200*C uz vidējās pozīcijas cepeškrāsni un cep apmēram 10 minūtes. Ja grib tumšāki brūnus tad cep visas 15min.
6. Cepumiņi neizplūst, ir trausli un mūsu ģimenei, draugiem un radiem ļoti iemīļoti!!!
7. Miltus šeit tiešām nevajag, jo tas atņem tikai pasakaino kokosriekstu garšu.
Uz augšu