Žāvēta vista kažokā

5 1

Sastāvdaļas

  • 2 žāvētas vistas stilbiņi
  • 3 vārīti kartupeļi
  • 100 grami Krievijas siera
  • 2 vārītas olas
  • 1 sarkanā paprika
  • Zaļie sīpollociņi
  • 1 paciņa Provansas majonēzes
  • Sāls
  • Melnie pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. Salātus kārto kārtās:
  2. Trauka apakšā kārto gabaliņos sagrieztu žāvētu vistu (vistas stilbiņiem noņem ādu, atdala gaļu no kauliem un sagriež gabaliņos); vistas gaļai pa virsu krusteniski uzlej nedaudz majonēzes.
  3. Virsū vistai uzrīvē vārītu katupeļu kārtiņu, uzber nedaudz sāli un maltus melnos piparus; tāpat kā vistai kartupeļu kārtai pa virsu krusteniski uzlej nedaudz majonēzes.
  4. Virsū kartupeļiem uzrīvē siera kārtiņu (jo vairāk siera, jo garšīgāk).
  5. Virsū sieram uzrīvē vārītas olas - tā ir pēdējā kārta, kuru bagātīgi noklāj ar majonēzi.
  6. Ļauj vismaz 4 stundas ievilkties, īsi pirms pasniegšanas salātiem pa virsu uzber nelielos gabaliņos sagrieztu sarkano papriku un zaļos sīpollociņus.
  7. Jau vairākus gadus šie ir mīļākie salāti visos mūsu ģimenes svētkos.
  8. Labu apetīti! :)

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Salāti