Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Lazanja ar malto gaļu

2005. gada 11. aprīlis
Foto: Baiba Orbidāne
Pagatavošana
60 min
1. Lazanjas plāksnes novāra. Maltajai gaļai pievieno sāli piparus, ķiplokus, samīca. Sīpolus sasmalcina, apcep uz pannas caurspīdīgus, pievieno malto gaļu un maisot turpina cepšanu 5 minūtes, pašās beigās pievieno pētersīļus. Cepamajā formā kārtās liek lazanjas plāksnes un maltās gaļas pildījumu, tad visu uzmanīgi pārlej ar buljonu. Formu nosedz ar vāku vai foliju. Cep 40 minūtes cepeškrāsnī 220 grādu temperatūrā. Piecas minūtes pirms gatavības pārkaisa ar sarīvētu sieru.
2. Pasniedz ar vārītām pupiņām un sarkanajiem salātiem.
Uz augšu