Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Rīsi ar mērci ''faces irradiated by happiness

2009. gada 13. aprīlis
Foto: Āris Grefs
Pagatavošana
50 min
1. Uzliek vārīties rīsus, līdz tie ir gatavi.
2. Mērce:
3. Pannā uzsilda eļlu, tad uzliek cepties malto gaļu, cepot malto gaļu to vajag ik pa laikam apmaisīt, lai tā izšķīst, līdzko no maltās gaļas sāk parādīties šķidrums tad pievieno smalki sagrieztus ķiploka gabaliņus un uz pusēm pārgrieztas olīves (melnās), līdzko gaļa būtu gatava, tad pievieno tomātu pastu un visu kārtīgi samaisa, kad nu jau mērce sāk vārīties, tad pievieno paprikas pulveri un skābo krējumu, pēc garšas sāls (ar sāli uzmanīgi, jo vegeta arī ir ar sāli), piparus, baziliku, vegetu. Par šo laiku būs izvārījušies rīsi, uzlieciet tos uz šķīvja pārlejiet ar mērci, un trieciet iekšā. Par kalorijām neko nezinu, galvenais kārtīgi pierīties. ''Varbūt tiksiet pie jaunām drēbēm''.
Uz augšu