Rīsi ar mērci ''faces irradiated by happiness

3 1

Sastāvdaļas

  • Rīsi 500.gr
  • Eļļa 70.gr
  • Malta gaļa 350-450.gr
  • Olīves
  • Tomātu pasta ½ litrs
  • Ķiploks neliels 1.gd
  • Paprikas pulveris (Santa marija) 1.paciņa
  • Skābs krējums 200.gr
  • PĒC GARŠAS
  • Sāls
  • Baziliks
  • Malti melnie pipari
  • Vegeta

Pagatavošana

50 min.
  1. Uzliek vārīties rīsus, līdz tie ir gatavi.
  2. Mērce:
  3. Pannā uzsilda eļlu, tad uzliek cepties malto gaļu, cepot malto gaļu to vajag ik pa laikam apmaisīt, lai tā izšķīst, līdzko no maltās gaļas sāk parādīties šķidrums tad pievieno smalki sagrieztus ķiploka gabaliņus un uz pusēm pārgrieztas olīves (melnās), līdzko gaļa būtu gatava, tad pievieno tomātu pastu un visu kārtīgi samaisa, kad nu jau mērce sāk vārīties, tad pievieno paprikas pulveri un skābo krējumu, pēc garšas sāls (ar sāli uzmanīgi, jo vegeta arī ir ar sāli), piparus, baziliku, vegetu. Par šo laiku būs izvārījušies rīsi, uzlieciet tos uz šķīvja pārlejiet ar mērci, un trieciet iekšā. Par kalorijām neko nezinu, galvenais kārtīgi pierīties. ''Varbūt tiksiet pie jaunām drēbēm''.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni