Lieldienu pasha ar augļiem un rozīnēm

4 1

Sastāvdaļas

  • 500 g biezpiena
  • 150 g siesta
  • 3 sakūltas olas
  • 150 g putukrējuma, vaniļas cukura

Pagatavošana

30 min.
  1. Visu masu karsē ūdens peldē,līdz veidojas vienveidīga, pašķidra konsistence.Pēc tam biezpiena masu atdzesē un pievieno uzbriedinātas rozīnes ai sakapātus augļus.
  2. Tad dziļu trauku izklāj ar marli un tajā liec masu,un atstāj līdz otrai dienai, kad pashu varēs izņemt no marles, likt galdā,izrotāt ar svaigām ogām vai augļiem un baudīt.
  3. Labu apetīti.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti