Riktīga biezpiena torte

4 1

Sastāvdaļas

  • 1 kg biezpiena
  • 400 g sviesta
  • 4 olas
  • 200 g cepumi
  • 2 gl. cukura
  • 1 gl. piena
  • 2 ēd.k. želatīna
  • Rozīnes, žāvēti augļi, sukādes utt
  • Citrona miziņa

Pagatavošana

1 min.
  1. Sviestu un cukuru saputo, pievieno un iemaisa pa vienam olas dzeltenumam, iemaisa caur gaļas mašīnu samaltu biezbienu un cepumus, iecilā saputotu olas baltumu, pievieno rozīnes, uz smalkas rīves sarīvētu citrona miziņu (rozīņu vietā var lietot arī žāvētas aprikozes, cukātus u.c.), iemaisa pienā uzbriedinātu, izkausētu un līdz istabas temperatūrai atdzesētu želatīnu.
  2. Masu liek formā (kuru var izjaukt) un ievieto ledusskapī, lai sacietē.
  3. Dekorē ar svaigiem augļiem un ogām, pārlej ar želeju. Un ievieto ledusskapī, lai sacietē.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti