Lieldienu piparkūka

4 1

Sastāvdaļas

  • Olas 2
  • Skābs krējums 1 glāze
  • Jāņogu ievārījums ½ glāzes
  • Margarīns divas lielas ēdamkarotes
  • Cukurs 1 glāze
  • Šķipsniņa sāls
  • Milti kādas 5 glāzes ( mīklai jābūt vidēji biezai)
  • Soda ½ tējk
  • Kanēlis 1 tējk
  • Maltas krustnagliņas ½ tējk
  • Ingvers svaigs, rīvēts 1 tējkarote

Pagatavošana

40 min.
  1. Visus produktus sajauc, margarīnam jābūt mīkstam, nevis izkausētam.
  2. Ietaukotā veidnē mīklu izklāj divu pirkstu biezumā
  3. Mīklas virspusē palaista jāņogu zapti, pabārsta miltus un cukuru!
  4. Cep vidējā siltumā vismaz 1.2 st.
  5. ĀTRI, VIENKĀRŠI UN SAVDABĪGI GARŠĪGI!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti