Kartupeļu- seleriju biezenis

5 1

Sastāvdaļas

  • Kartupeļi
  • Selerijas sakne
  • Piens vai saldais krējums
  • Sāls
  • Zaļumi

Pagatavošana

1 min.
  1. Nomizoju kartupeļus un selerijas sakni, sagriežu vienādos gabalos un lieku vārīties sālsūdenī līdz pavisam mīksti. Nokāšu, rupīgi sastampāju, pievienoju pienu vai saldo krējumu un ar mikseri uzputoju. Pasniedzot pārkaisu zaļumus. (Lai lielais darbs nav jādara ar rokām, to var uzticēt virtuves kombainam)
  2. Kartupeļu - seleriju proporciju izvēlas pēc patikšanas, es parasti lieku pusi uz pusi, vai apmēram 1/3 selerijas no kopējā daudzuma, tas ir garšas kārpiņu jautājums. Arī garšvielas var pievienot pēc sirds patikas, receptes "odziņa" ir selerijas sakne!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni