Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Neparastās vistas filejas kotletes

2009. gada 31. marts
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
140 min
1. Vistas fileju sagriež pēc iespējas smalkāk. Tāpat sasmalcina sīpolus.
2. Atsevisķā traukā kārtīgi sakuļ olas, majonēzi un kartupeļu cieti (svarīgi, lai masa būtu bes kunkuļiem). Pieliek sāli, piparus. Gatavo mērci pārlej gaļas un sīpolu maisījumam. Gaļu marinē 1-2 stundas.
3. Pirms cepšanas pievieno smalki sagrieztas dilles un lociņus vai kaltēto diļļu pulveri un visu vēlreiz kārtīgi izmaisa.
4. Uz pannas sakarsē eļļu, ar ēdamkaroti ņem nelielu daudzumu sagatavotās masas un cep kā jau kotletes.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu