Sākums > Receptes > Zupas

Borščs jeb biešu valsis zupas šķīvī

2009. gada 20. marts
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
120 min
1. Ieliek ūdenī gaļu, kad sāk vārīties un rasties putas - tās nosmeļ nost.
2. Pa to laiku sarīvē bietes un liek uz pannas karstā eļļā apcept. Apceptās bietes pievieno katliņā pie gaļas.
3. Tad apcep sarīvētus burkānus, seleriju, un sasmalcinātu tomātu un sīpolu - pēc tam pievieno katliņa saturam.
4. Tad pievienoj sagrieztus kartupeļus.
5. Kad gaļa mīksta, to izņem no katliņa, sagriež mazos gabaliņos un liek atpakaļ zupā.
6. Kad visi dārzeņi gatavi, katliņā liek sasmalcinātu ķiploku, sāli, piparus un citas garšvielas pēc sajūtām.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu