Borcs biesu valsis

4 1

Sastāvdaļas

  • 1.5 Galu vienu puslielu gabalu,galda bietes 3 videja lieluma,2 burkani,3tomati,1,5kg kartupelus,pusliela galvina kaposta,puravi,selerija,sals,pipari,garsvielas,1sipols,1kiploka daivina,ella,150g paksu pupinas

Pagatavošana

1 min.
  1. ielej katla udeni uzliek uz plits lai silst.Ieliek taja galu un kad sanak putas ar sumkaroti putas nosmel.Tikmer sagriez bietes tadas ka stremelites(var ari kubinos ka katram patik),tad kad bietes sagrieztas liek uz pannas apcept .Apceptas bietes ber katla uzvaritaja udeni.Tad uz pannas apcep burkanus ,puravus,selerijas,sipolus .Apceptos darzenus liek katla pie bietem .Tad sagriez kapostus un tos ari pievieno klat visam parejam.Tad pievienojam sagrieztus kartupelus un paksu pupinas.,Kad gala gatava to no katla iznem ara un liek uz skivja sagriez gabalinos un ieliek atpakal katla.Tad kad jau zupa ir gatava tad pievienojam kiploku smalki sagrieztu, sali,piparus un garsvielas.Un ilgi gaidita zupa ir gatava!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas