Kafijas saldais

2009. gada 16. marts
Foto: Dagmāra Kuģeniece
Pagatavošana
20 min
1. KRĒMS
2. Saldo krējumu sakuļ ar mikseri līdz tas jau kļūst biezāks. Uzbriedina želantīnu. Pie sakultā putukrējuma pievieno iebiezināto kafiju. Es lieku mazliet vairāk par pus buņdžu, bet ja kāds vēlas, lai saldais būtu rūgtāks (ar izteiktu kafijas garšu) var likt vairāk. Pēc tam ar mikseri sakuļ visu kopā, līdz krēms ir kļuvis biezs.
3. Izkausē želantīnu ūdens peldē un pielej pie krēma. Apmaisa un karto traukā. Liek ledusskapī uz stundu.
4. Saldais ir gatavs.
5. Var pasniegt ar ķīseli, pēc paša vēlmes.
6. Ļoti garšīgi ir ar dzērveņu ķīseli, jo tas ir mazliet skābs.
7. Labu apetīti!!!
Uz augšu