Kafijas saldais

5 1

Sastāvdaļas

  • KRĒMAM
  • Saldais krējums (500g)- 1 gab
  • Iebiezināta kafija- 1 buņdžiņa
  • Želantīns- 1 paciņa

Pagatavošana

20 min.
  1. KRĒMS
  2. Saldo krējumu sakuļ ar mikseri līdz tas jau kļūst biezāks. Uzbriedina želantīnu. Pie sakultā putukrējuma pievieno iebiezināto kafiju. Es lieku mazliet vairāk par pus buņdžu, bet ja kāds vēlas, lai saldais būtu rūgtāks (ar izteiktu kafijas garšu) var likt vairāk. Pēc tam ar mikseri sakuļ visu kopā, līdz krēms ir kļuvis biezs.
  3. Izkausē želantīnu ūdens peldē un pielej pie krēma. Apmaisa un karto traukā. Liek ledusskapī uz stundu.
  4. Saldais ir gatavs.
  5. Var pasniegt ar ķīseli, pēc paša vēlmes.
  6. Ļoti garšīgi ir ar dzērveņu ķīseli, jo tas ir mazliet skābs.
  7. Labu apetīti!!!

Komentāri

rita 2016. gada 19. marts 08:04
ļoti garšīgs
kafijas saldais

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti