Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Parastā lazanja ar malto gaļu un tomātu pastu

2005. gada 9. aprīlis
Foto: Depositphotos.com
Makaroni ar malto gaļu - garšo un cieņā ikvienā mājā. Gandrīz tie paši produkti, bet uzlabots gala rezultāts - lazanja.
Pagatavošana
60 min
1. Vispirms sacep malto gaļu, ar smalki sagrieztu sīpolu. Cepšanās beigās pievieno tomātu pastu un uzkarsē.
2. Lazanjas plāksnes dažas minūtes pavāra, lai izvairītos no tā, ka tās neizcepās.
3. Cepamtraukā pirmajā kārtā liek gaļas masu, tad izliek plāksnes, tad atkal gaļu, nedaudz siera un plāksnes. Kārtošanu atkārto līdz beidzas produkti - augstums atkarīgs arī no cepamā trauka lieluma. Pēdējā kārtā virs lazanjas plāksnē uzkaisa nedaudz siera.
4. Visu liek cepties 180 grādos vidēji 20 - 30 minūtes.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu