Aprikožu kūka

4 1

Sastāvdaļas

  • 1 gl miltu
  • 5 olas
  • 1 gl cukura
  • 0.5 paciņas vanilīncukura
  • 1 ēdk sviesta
  • 1 ēdk sadrupinātu sausiņu
  • 0.5 kg aprikožu
  • 1 gl skāba krējuma
  • 3 ēdk cukura

Pagatavošana

1 min.
  1. Olas siltā ūdens pelde saputo ar cukuru, pievieno mīkstu sviestu, piesijā miltus un no jauna saputo.
  2. Sagatavo formu un tajā 180 grādos izcep šo mīklu, atdzesē. Pie atdzesēšanas cepumu pārklāj ar salveti. Sadala divās plātēs. Uz pirmās izliek sakapātas aprikozes ( ½ daudzuma), pārlej ar skāko krējumu ( ½ daudzuma), ko saputo ar cukuru.
  3. Uzliek otru biskvītu u pārliek atlikušās aprikozes, apziež ar krējuma atlikumu. Pēc 1 stundas var pasniegt galdā.!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize