Saldā desa (saldā brunete)

4 1

Sastāvdaļas

  • 400 gr. biskvīta cepumi (selga)
  • gr. sviests
  • 100 gr. piens
  • 2 ēd.k. ar kaudzi kakao
  • 2 ēd.k. cukurs
  • 100 gr. marmelāde

Pagatavošana

30 min.
  1. Traukā izkausē sviestu, pievieno cukuru un kakao un kārtīgi samaisa.
  2. Sasmalcina cepumus. Es to daru piestā, atstājot pa kādam lielākam gabaliņam.
  3. Nelielos gabaliņos sagriež marmelādi. Uzreiz lieku cepumu masā un maisu, lai marmelāde nesalīp kopā.
  4. Tad cepumu/marmelādes masu iemaisu sviesta un kakao masā.
  5. Visu lieku veidnē un ledusskapī. Gatavības pakāpe atkarīga no tā, kādu katrs pats vēlas - viens cietāku, cits mīkstāku.
  6. Ja našķis nav paredzēts bērniem, tad var piešaut nedaudz balzāmu vai rumu, bet nedaudz.

Komentāri

Liene 2013. gada 14. septembris 00:17
Kur tad tas piens jāliek, ko ?
karina 2012. gada 18. jūnijs 15:50
paistam sanak garsigi ar viesiem produktiem bet pievienot balzamu tas pavisam nav garsigi
Liene 2012. gada 29. maijs 12:42
Man arī cepumi ir daudz par daudz.Un es neiesaku likt ledusskapī,jo tad paliek ciets kā akmens.bet kopumā sanāca garšīgi.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti