Biezpiena pončiki ar žāvētiem augļiem

5 1

Sastāvdaļas

  • 400-500 g biezpiena
  • 1 glāze/s cukura
  • 4 olas
  • 1 ēd. k. etiķa
  • 1 naža gals sodas
  • Milti
  • Rozīnes vai žāvētas aprikozes
  • Eļļa vārīšanai

Pagatavošana

40 min.
  1. Visas sastāvdaļas sajauc kopā. Miltus pievieno tik daudz, lai masa turētos kopā.
  2. Nelielā traukā uzkarsē eļļu un ar tējkaroti mīklas bumbiņas liek eļļā. Vāra īsu mirkli, kamēr pončiki paliek brūni.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Ieva 2016. gada 13. marts 20:51
kā bērnībā!
Pelēns 2016. gada 13. marts 20:01
gardi...
Vineta 2014. gada 28. septembris 09:08
Ēdu visu, bet tikai, ja ir patiešām garšīgi. Gourmet tā teikt. Nodomāju, ka vesela glāze cukura būs par daudz, pieliku mazāk. Saldums līdz ar to pietrūka gatavajam produktam. Tāpēc lieciet visu kā rakstīts. Miltus pieliku tik, lai masa būtu kā 30% krējums. Soda naža gals arī ir pilnīgi pietiekoši. Man cerāna plītij ir 14 pakāpes. Vislabāk bija uz 11. Neapdeg, iekšā nepaliek jēla mīkla, ārpuse patiešām kraukšķīga, pēc izcepšanas, pastāvot traukā, konsistence nemainās. Cepšanas laiks 1.5- 2min. Tas pats nākošajā dienā, tikai auksti pončiki. Sabalansēta un pareiza recepte.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize