Šokolādes-apelsīnu kūka

3 1

Sastāvdaļas

  • 1 krūze ūdens
  • 1 krūze apelsīnu sulas
  • ¾ krūzes eļļa (olīveļļa)
  • ½ - 1 krūzes cukurs
  • 2 tk. cepamais pulveris
  • 1 krūze kakao
  • 3 ¼ krūzes milti

Pagatavošana

60 min.
  1. Vienā bļodā labi samaisa kopā ūdeni+apelsīnu sulu+eļļu+cukuru
  2. Caur sietiņu pa vienam pievieno cepemo pulveri+kakao+miltus.
  3. Labi samaisa, lai nebūtu kunkuļu.
  4. Lej maisījumu kūkas formā ar cauro vidu.
  5. Cep 170C apmēram 45 min.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize