Silts kamambeers ar karameli un pipariem

3 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • viens kamambeera ritulis (piem. Coeur de Lion)
  • Melno (un ja pieejami arii balto) piparu graudi
  • Karamelei
  • -50 grami cukura
  • - 5 EK uudens
  • - saals/pipari

Pagatavošana

15 min.
  1. 2 EK uudens un cukuru leeni uzvaara mazaa katlinjaa, liidz masa ir bruunaa kraasaa.
  2. Nonjem no uguns, UZMANIIGI pievieno paareejo uudeni un atkal leeni uzvaara.
  3. Ieliek blodinjaa un lauj nedaudz atdzist.
  4. Uzsildiit kraasni 180 C°/ th6.
  5. Piestinjaa sasmalcinaat piparus (lai tomeer paliek diezgan rupji smalcinaati).
  6. Nonjemt kamambeeram vaacinju, uzliet karameli un uzkaisiit piparus,
  7. likt kraasnii uz 5/ 6 minuuteem (sieram jaakljuut miikstam).
  8. Baudiit ar labu maizi (piem kraukshkjiiga baguette!) un salaatu lapaam (peec veelmes).
  9. Ja esat iists gourmand, var dariit ko liidziigu ar kazas sieru (chèvre).
  10. Bon appétit!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas