Tofu baloņas mērce

3 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 180 g malts Tofu( var nopirkt parastu un pats samalt)
  • 1 liela ķiploka daiviņa
  • 2 ēdamkarotes labs, viegls Balsamic vinegar
  • 1 ēdamkarote laba, nerafinēta, auksti spiesta olīveļļa (ja nav, var parasto oliveļļu)
  • 1 sarkanā paprika
  • 4 mazie tomātiņi (plum tomatoes)
  • 1 ēdamkarote kaperu (var bez)
  • 225 g spinātu
  • Svaigi malti melnie pipari
  • Jūras sāls

Pagatavošana

35 min.
  1. Sasmalcina ķiploku, sajauc ar balsamic vinegar un ielej pie tofu, samaisa un atstāj 10 min. iemarinēties. Pa to laiku ieliek tomātus verdošā ūdenī uz 20 sekundēm, tad izņem ārā un uzreiz ieliek aukstā ūdenī uz 10 sekundēm. Izvelk no ūdens un novelk tiem miziņu. Sagriež tomātus gabaliņos. Uz nelielas uguns, liek sautēties sagrieztu piparu olīveļļā. Pasautē 5 minūtes, tā lai pipari NEpaliek brūni, tad pieliek tomātus un sautē vēl 2 minūtes. Tad pieliek Tofu ar marinādi un kaperus. Cep uz lielas uguns 2 minūtes līdz tofu kļūst karsts. Pieliek spinātus un tiklīdz tie sāk vīst noņem no uguns. Pieliek klāt svaigi maltus piparus un jūras sāli, samaisa.
  2. Pasniedz ar 300 g vārītiem spagetti, kuri taisīti bez miltiem un olām.
  3. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni